Srednja škola
Studiji
Ucenje uz rad
Tecajevi stranih jezika
Aktualna zbivanja
Aktualna zbivanja
BHV klub
Kontaktirajte nas
Popunite predaplikaciju ...
Linkovi
Newsletter
 
BHV Consulting

Kralja Petra I Karađorđevića 83
78000 Banja Luka
Tel.: 051 21 20 81
mob:063 40 85 00
Mail: banjaluka@bhv.hr

Web:www.eduka.ba

 

 

Ko smo?

BHV Consulting  u BiH postoji od 2003. godine i sa našom kancelarijom u Banjaluci pokrivamo čitav teritorij države. Bavimo se savjetovanjem u obrazovanju i programima kulturne razmjene koji mladima pružaju prilku da upoznaju mnogo novih ljudi, razne kulture, običaje drugih zemalja kao i da nauče ili usavrše neki od svjetskih jezika. Naše osoblje se svakodnevno  usavršava u svom poslu kako bi ispunilo vrlo visoke standarde koje pred sebe postavljamo. Kvalitet rada BHV Consulting-a prepoznale su mnoge eminentne svjetske obrazovne institucije, organizacije, škole, univerziteti, ambasade, kao i preko hiljadu mladih Bosanaca i Hercegovaca koji su do danas bili polaznici naših programa.

Šta radimo?

Svakom našem klijentu pružamo kvalitetno savjetovanje u obrazovanju i svakome prilazimo jednako predano, bilo da se radi o polazniku dvosedmičnog kursa jezika ili postdiplomcu prestižnog MBA studija. Nama je svaki polaznik važan i stoga mnogi godinama učestvuju u našim različitim programima, a gotovo svi učestvuju u aktivnostima BHV kluba.U šta vjerujemo?

Vjerujemo da je obrazovanje najbolja investicija i jedina tekovina koju nam niko ne može oduzeti. Želimo omogućiti mladim ljudima kvalitetno znanje i kontakte u inostranstvu kako bi osigurali vlastitu budućnost, a time i budućnost prostora u kojem su stasali.


Ako mislite na budućnost i vjerujete da je najbolja investicija OBRAZOVANJE - vaš partner je BHV Consulting!